Maak een afspraak contact
Over Ranonkel

Over Ranonkel

Ranonkel is een kleinschalige zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel, bijvoorbeeld als gevolg van een beroerte, een ongeluk of een hersentumor. We luisteren, adviseren en motiveren. Met als doel dat u weer zo optimaal mogelijk functioneert in hun dagelijkse leven. Op het gebied van wonen, werken, relaties, zelfzorg en vrijetijd. We voelen ons betrokken bij u en gaan samen met u voor resultaat.

Passende ondersteuning op maat

De gevolgen van hersenletsel zijn voor iedereen anders. Daarom is onze begeleiding altijd maatwerk. Hiervoor ontwikkelden we onze Ranonkel-methode. U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning in de vorm van ambulante ondersteuning, ambulante begeleiding en ambulante begeleiding plus. Is er méér nodig? We adviseren ook over respijtzorg en beschermd wonen.
Lees onze visie en missie

Aangenaam, Jolanda en Jeroen

Ranonkel is opgericht door Jolanda de Vries en Jeroen Roggekamp:
Bestuurder
Jolanda de Vries
"Ik heb een achtergrond in de zorg. Aansluitend op mijn zorgverleden, ontwikkelde ik mezelf verder in het onderwijs binnen de zorg. Daarbinnen specialiseerde ik me op de Geestelijke Gezondheidszorg door het volgen van de minor GGZ-agoog. Ik vervul vooral taken op de achtergrond: kwaliteitsbevordering, klachten en voorlichting. Als u belt, dan is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt."
zorgverlener
Jeroen Roggekamp
"In het verleden heb ik veel ervaring opgebouwd als maatschappelijk werker in de GGZ. Tijdens mijn GGZ-periode werkte ik meer dan 10 jaar met mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun families. Ik heb voor collega’s meerdere cursussen over NAH verzorgd. Ook ben ik langere tijd regiovoorzitter geweest bij Cerebraal. Verder was ik een aantal jaren bestuurslid van Hersenletsel.nl. Om de zorg die wij leveren te verbeteren, was ik betrokken binnen de ontwikkeling van Herstel Ondersteunende Zorg door het Trimbos Instituut. Ook werkte ik mee aan de Nieuwe Kwaliteitsstandaard Eenzaamheid. De kennis en vaardigheden die ik ontwikkelde, gebruik ik nu dagelijks in de begeleiding aan mensen met NAH."

Kies ook voor begeleiding door Ranonkel

Ja, graag vrijblijvend contact

Wat we voor u doen

Wij helpen u op alle levensgebieden. Omdat de gevolgen van hersenletsel voor iedereen anders zijn, is onze begeleiding altijd maatwerk. Het doel? Kwaliteit van leven. Hiervoor ontwikkelden we de Ranonkel-methode, met daarin al onze diensten.

Ontdek de Ranonkel-methode